Societatea Branto Producţie Industrială SRL este o companie privată, cu capital integral românesc, înfiinţată în anul 1991, având ca obiectiv execuţia diverselor tipuri de piese și componente metalice, obtinute în principal în urma unor procese tehnologice de așchiere și tratamente termice. Începând cu anul 1995 producţia a fost dedicată 100 % exportului. Treptat, societatea a devenit un cunoscut producător și exportator în Europa și SUA de componente auto în piaţa OEM, ca furnizor Tier 1 și Tier 2.

Produsele noastre de bază sunt axele de culbutori, ce pot fi găsite în aproximativ 5 milioane de motoare, fabricate de companii renumite ca Deutz, Daimler, Perkins, Caterpillar, RVI, Navistar. Cu toate că suntem implicaţi în general în producţia de piese auto, datorită flexiblităţii și performanţelor mașinilor aflate în dotare, executăm o mare varietate de piese, cu precizie ridicată, din domenii diferite, ca hidraulică, aviaţie etc. În ultimii doi ani am acordat o atenție deosebită componentelor din industria aerospațiala. Astfel anunțăm cu mândrie participarea, cu ajutorul HPS,la proiectul HERA al Agenției Spațiale Europene - ESA. Au fost executate piese unicat sau de serie foarte mică, dar cu un înalt grad de precizie și complexitate.

Componente aerospațiale

Componente aerospațiale

Componente foarte importante care sunt folosite la construcția sateliților , lansați în spațiu cu diferite misiuni

Axe culbutori

Axe culbutori

Piese importante ale motoarelor termice, axele de culbutori sunt produse din ţeavă trasă la rece sau din bară plină (supusă unui process de găurire adâncă tip "gun drill"). Produsele noastre operează în motoare Diesel de mărime mică, medie și mare.


Axe pentru ventilatoare - compresoare

Axe pentru ventilatoare - compresoare

Cu diferite forme și mărimi, în general, aceste axe sunt componente foarte importante în orice motor. Calitatea fabricaţiei este de foarte mare importanţă pentru funcţionarea fină și cu zgomot redus a fiecărui motor termic.


Sertare pentru distribuitoare hidraulice

Sertare pentru distribuitoare hidraulice

Sertarele, parte integrantă a sistemelor hidraulice, sunt utilizate pentru a regla precis debitul de lichid hidraulic și trebuie să îndeplinească foarte strânse condiţii de fabricaţie. Aceste sisteme hidraulice sunt folosite într-o mare varietate de domenii.

scroll up